top of page
BCN skincare huidverzorging met prebiotica en probiotica bij huidstraling.nl vermindert ir
Logo Institute BCN skincare huidverzorging met prebiotica en probiotica bij huidstraling.n


Institute BCN is een Spaans laboratorium dat gespecialiseerd is in het formuleren van huidverbeterende producten voor mesotherapie. Het bedrijf levert producten van farmaceutische kwaliteit aan specialisten over de hele wereld die werkzaam zijn in de cosmetische en medische industrie. Zij bieden een breed assortiment aan mesoceuticals®: Producten met pure, hoog gedoseerde werkstoffen van hoge kwaliteit.

BCN Mesocosmetics
De huidproducten van Institute BCN zijn steriel, vrij van conserveringsmiddelen, additieven en parfum. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het herstellen en ondersteunen van de huid voor en na intensieve cosmetische huidbehandelingen zoals: IPL, laser, injectables, microneedling, microdermabrasie en chemische/fruitzuurpeelings. De huid wordt optimaal voorbereid waardoor een optimaal resultaat bereikt kan worden met huidverbeterende behandelingen. Bovendien zorgen ze voor een snel herstel van de huid en ondersteunen ze de beschermlaag van de huid.

Alle Institute BCN producten


Veelgestelde vragen

Waarom Institute BCN?
Tegenwoordig zie je veel huidproblemen ontstaan door te agressieve producten en onjuist productgebruik. Institute BCN helpt de huid te herstellen en de natuurlijke beschermende laag van de huid op te bouwen om huidproblematiek en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

 

bottom of page