top of page


Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor de optimale werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig.

De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.

 

Het verhaal

Nanodeeltjes zijn oneindig klein, dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen - met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Zetapotentieel zorgt ervoor dat het nanodeeltje pathogenen van welke aard dan ook te zoeken en te vernietigen. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om jouw lichaam gezond te houden en het immuunsysteem te stimuleren.
 

De producten van The Health Factory

bottom of page