top of page

 

Decoded Skin treatment foundation is een huidverzorgende make-up voor het gebruik na intensieve behandelingen: IPL, laser, microneedling, chemische peelings, microdermabrasie. De camouflerende producten zijn zeer geschikt voor huidproblemen: acne, rosacea, eczeem, psoriasis, pigmentvlekken, huidveroudering en gevoelige huid.


Veelgestelde vragen

Waar wordt Decoded Skin voor gebruikt?
De producten van Decoded Skin kunnen op veel manieren gebruikt worden, vooral na intensieve huidbehandelingen is het perfect om te gebruiken. Dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen in de producten helpen ze de huid optimaal te vernieuwen.

Na welke behandelingen mag Decoded Skin gebruikt worden?

De producten van Decoded Skin mogen gebruikt worden na alle typen huidbehandelingen zoals: fractionele laser, laser, I.P.L, cosmetische/plastische chirurgie, cosmetische injecties, chemische-/fruitzuurpeelings, microdermabrasie en microneedling behandelingen.

Wat maakt
Decoded Skin zo bijzonder?
De producten van Decoded Skin zijn ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten voor een optimaal herstel en een maximaal resultaat na huidverbeterende behandelingen. Daarnaast zijn de producten waterbestendig, waardoor de producten lang houdbaar zijn op de huid.

Welke producten heeft Decoded Skin in het assortiment?
Deze huidverbeterende foundation is beschikbaar in 4 tinten.

Zijn er ook Decoded Skin acties met korting?
Houdt onze webshop in de gaten voor lopende actie. >> Via deze link kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarmee wordt je altijd als eerste op de hoogte gesteld van de acties in onze webshop.

Kan ik de Decoded Skin producten ook eerst uitproberen voordat ik het aanschaf?
Je kan samples bestellen van de Decoded Skin producten die je graag wil uitproberen. We hebben een sampleservice, waarbij je tot 2 samples vergoed kan krijgen door middel van een kortingscode bij aanschaf van een Decoded Skin product. >> Klik hier om naar de sampleservice te gaan.

 

bottom of page