top of page
menu marc inbane tanning producten bruin zonder zon huidstraling.nl zelfbruiner tanning sp

MARC INBANE TANNING


De collectie tanning producten van Marc Inbane kunnen dagelijks gebruikt worden en zijn wereldwijd geliefd door haar & make-up artiesten, dermatologen en bekende warenhuizen.

Marc Inbane is een toonaangevend merk voor zelfbruinende producten in de wereld van tanningcosmetica en zeer geliefd bij een groot publiek. Vele haar & make-up artiesten, dermatologen en beroemdheden zijn fan van de producten. Marc Inbane is bekroond met meerdere awardprijzen en is verkrijgbaar in meer dan veertig landen.
 
Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen geven hun huid het allerbeste: Een prachtige zomerse teint met de luxe tanningproducten van Marc Inbane.

 


Veelgestelde vragen over Marc Inbane


Hoe is Marc Inbane ontstaan?
Na het observeren van voorbijgangers op de luchthaven van Amsterdam Schiphol viel het de ontwikkelaars van Marc Inbane op dat er een groot verschil was in uitstraling tussen de vertrekkende en terugkomende reizigers.

De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding.

Zo ontstond het idee voor de Natural Tanning Spray. Een product dat het hele jaar door makkelijk, gezond en veilig gebruikt kan worden voor een natuurlijk ogende zomerse teint!

Na het succes van dit tanningproduct zijn nog vele succesproducten ontworpen voor het veilig bruinen en beschermen van de huid tegen de schadelijke invloeden van UV-straling.
 
Zijn de producten van Marc Inbane veilig?
De producten van Marc Inbane zijn vrij van parabenen en siliconen. De kleurstof voor het bruinen van de huid is DHA, dit wordt gewonnen uit suikerriet en is 100% natuurlijk en onschadelijk.

Zijn de producten van Marc Inbane op dieren getest?
De producten van Marc Inbane worden niet op dieren getest en zijn vegan.
 
Wat zijn de bestsellers van Marc Inbane?
Dit zijn de bestsellers van Marc Inbane:

- Perle de Soleil - Tanning Drops
Dé bestseller van onze webshop en persoonlijke favoriet! Deze bruiningsdruppels zijn makkelijk in gebruik. De self-tanning druppels meng je door jouw dagcrème en verdeel je gelijkmatig over de huid tot jouw crème is opgenomen. Dankzij het vermengen met de dagcrème vlekt de selftanning niet en krijg je een natuurlijk resultaat. Gebruik 1-3 druppels voor een natuurlijke look en 4-6 druppels voor een zonovergoten vakantielook. Tip: Was je handen meteen na gebruik om getande handpalmen te voorkomen.

-
Natural Tanning Spray
De Natural Tanning Spray van Marc Inbane geeft je direct resultaat. Het geeft de huid een zomerse teint en is makkelijk aan te brengen met de Tanning Glove na het scrubben met de Black Exfoliator
. Deze zelfbruinende spray geeft je huid een semipermanente bruining en houdt maar liefst 3-6 dagen aan op de huid. Wil je de Natural Tanning Spray graag uitproberen? Schaf dan de "Le Petit" aan. Deze set bevat een 50 ml Natural Tanning Spray en een Black Exfoliator 3 ml sample.

- Hyaluronic Self-Tan Spray
De Hyaluronic Self-Tan Spray van Marc Inbane is de variant voor het gezicht van de Natural Tanning Spray. Deze self-tannende spray zorgt voor een zachtere bruining van het gezicht en is verrijkt met hyaluronzuur voor het hydrateren van de huid. Resultaat: Een prachtige gebruinde teint met een stralende glans. Tip: Gebruik de Kabuki kwast als je net begint met self-tanning. Dit zorgt ervoor dat je het product eenvoudig egaal kan verdelen zonder bruine vlekken en vingers!

- Natural Tanning Mousse
De Natural Tanning Mousse van Marc Inbane bevat een rijke voedende bruiningsschuim voor het diep tannen en hydrateren van de huid. Zeer geschikt voor de drogere huid dankzij de rijke textuur van het product. Breng de tanningmousse aan met de Tanning Glove na het scrubben met de Black Exfoliator. De zonovergoten teint houdt ongeveer 5-8 dagen aan.


Heeft Marc Inbane ook anti-zonnebrandproducten?
Marc Inbane heeft verschillende zonverzorgingsproducten: De Crème Solaire Bronze SPF30, Crème Solaire Natural SPF 30 en de
Mineral Sunsticks SPF50 in 5 fashionable kleuren.

 

bottom of page