top of page
Medik8-feature.gif

MEDIK8 SKINCARE


Medik8 staat voor huidverbetering. Het merk is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen waaronder: acne, rimpels, pigmentvlekken en roodheden.

De producten van Medik8 beginnen met 8 principes. Ze doen geen concessies aan resultaten om een fijne ervaring te bereiken. Ze combineren de 8 kernprincipes voor het beste resultaat:


1. Eenvoud
Medik8 heeft als doel om huidveroudering te ontraadselen. Zij geloven erin dat je op oudere leeftijd er mooi en verzorgd uit kan zien, dankzij de anti-aging filosofie. De CSA filosofie van Medik8 bestaat uit: vitamine C en een zonnecrème in de ochtend en vitamine A in de avond voor het slapen gaan.

2. Op maat gemaakt
Naast de anti-aging biedt Medik8 ook oplossingen voor verschillende huidproblemen. Zij hebben producten ontwikkeld die naast het oplossen van een huidprobleem ook meteen het verouderingsproces van de huid vertraagd.

3. Zuiver
Medik8 weet wat er toegevoegd en vermeden moet worden in hun producten. Zij gaan niet mee in de rage en mode van het moment, maar kijken naar wat het beste is voor de huid en het milieu. Daarom gebruikt Medik8 geen parabenen, Ftalaten of (Laureth/Lauryl) sulfaten en geen microbeads. Enkele ingrediënten worden zwakker als ze sterker geconcentreerd zijn. De onderzoekers bij Medik8 werken constant aan de beste formules om de beste resultaten met minimale irritatie te ontwikkelen. Soms betekent dit dat minder meer is. Medik8 gebruikt ingrediënten die klinisch bewezen zijn met origineel onderzoek.

4. Ambacht
Vaak zijn actieve ingrediënten in professionele huidverbetering zeer instabiel en daarom uitdagend om mee te werken. Medik8 werkt daarom met zo vers mogelijk ingrediënten voor de beste houdbaarheid en stabiliteit van hun producten. De Medik8 serums worden met de hand gemaakt in kleine batches door hun eigen masterblender in hun eigen ISO-gecertificeerde laboratoria

5. Vrij denken
Medik8 is een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor kunnen zij volledig vrij zijn in hun productontwikkeling en ideeën. Ze ontwikkelen al hun ideeën en producten in eigen beheer en laboratoria.

6. Professioneel
U vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, spa's en gespecialiseerde websites. Dit zorgt ervoor dat u de aandacht, verzorging en een op maat gemaakt huidadvies krijgt dat u verdient.

7. Technologie
Het is belangrijk dat actieve werkstoffen op de juiste plek in de huid terecht komen om het gewenste effect te geven. Medik8 gebruikt liposoom- en micro-emulsietechnologieën die werken als beschermende 'bubbels' rond de werkstoffen om ervoor te zorgen dat ze op de juiste plek terechtkomen in de huid; en vermijden dat deze ingrediënten ophopen in de bovenste lagen van de huid en irritatie veroorzaken. Medik8 ontwikkelt en patenteert vaak hun eigen originele onderzoek en werken graag samen met universiteiten en academici.

8. Ethisch
Medik8 is 100% diervriendelijk. Ze zijn toegewijd aan het minimaliseren van hun impact op het milieu. De productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in de serumflessen.

 

Alle Medik8 Skincare producten