top of page
Medik8-feature.gif
MEDIK8 SKINCARE


Medik8 staat voor huidverbetering. Het merk is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen waaronder: acne, rimpels, pigmentvlekken en roodheden.

De producten van Medik8 beginnen met 8 principes. Ze doen geen concessies aan resultaten om een fijne ervaring te bereiken. Ze combineren de 8 kernprincipes voor het beste resultaat:


1. Eenvoud
Medik8 heeft als doel om huidveroudering te ontraadselen. Zij geloven erin dat je op oudere leeftijd er mooi en verzorgd uit kan zien, dankzij de anti-aging filosofie. De CSA filosofie van Medik8 bestaat uit: vitamine C en een zonnecrème in de ochtend en vitamine A in de avond voor het slapen gaan.

2. Op maat gemaakt
Naast de anti-aging biedt Medik8 ook oplossingen voor verschillende huidproblemen. Zij hebben producten ontwikkeld die naast het oplossen van een huidprobleem ook meteen het verouderingsproces van de huid vertraagd.

3. Zuiver
Medik8 weet wat er toegevoegd en vermeden moet worden in hun producten. Zij gaan niet mee in de rage en mode van het moment, maar kijken naar wat het beste is voor de huid en het milieu. Daarom gebruikt Medik8 geen parabenen, Ftalaten of (Laureth/Lauryl) sulfaten en geen microbeads. Enkele ingrediënten worden zwakker als ze sterker geconcentreerd zijn. De onderzoekers bij Medik8 werken constant aan de beste formules om de beste resultaten met minimale irritatie te ontwikkelen. Soms betekent dit dat minder meer is. Medik8 gebruikt ingrediënten die klinisch bewezen zijn met origineel onderzoek.

4. Ambacht
Vaak zijn actieve ingrediënten in professionele huidverbetering zeer instabiel en daarom uitdagend om mee te werken. Medik8 werkt daarom met zo vers mogelijk ingrediënten voor de beste houdbaarheid en stabiliteit van hun producten. De Medik8 serums worden met de hand gemaakt in kleine batches door hun eigen masterblender in hun eigen ISO-gecertificeerde laboratoria

5. Vrij denken
Medik8 is een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor kunnen zij volledig vrij zijn in hun productontwikkeling en ideeën. Ze ontwikkelen al hun ideeën en producten in eigen beheer en laboratoria.

6. Professioneel
U vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, spa's en gespecialiseerde websites. Dit zorgt ervoor dat u de aandacht, verzorging en een op maat gemaakt huidadvies krijgt dat u verdient.

7. Technologie
Het is belangrijk dat actieve werkstoffen op de juiste plek in de huid terecht komen om het gewenste effect te geven. Medik8 gebruikt liposoom- en micro-emulsietechnologieën die werken als beschermende 'bubbels' rond de werkstoffen om ervoor te zorgen dat ze op de juiste plek terechtkomen in de huid; en vermijden dat deze ingrediënten ophopen in de bovenste lagen van de huid en irritatie veroorzaken. Medik8 ontwikkelt en patenteert vaak hun eigen originele onderzoek en werken graag samen met universiteiten en academici.

8. Ethisch
Medik8 is 100% diervriendelijk. Ze zijn toegewijd aan het minimaliseren van hun impact op het milieu. De productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in de serumflessen.

 

Alle Medik8 Skincare producten


Veelgestelde vragen over Medik8

Hoe is Medik8 ontstaan?
Medik8 is ontwikkeld door Elliot Isaacs, hij studeerde fysiologie aan de Universiteit van Leeds naast farmacologie en biochemie. Nadat hij de wereld had rondgereisd, werd hij geïnspireerd om het cosmeceutische me
rk Medik8 te creëren. Hij bouwde het op vanuit een klein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader.

Wat is de filosofie van Medik8?
De filosofie van Medik8 is anti-aging huidverbetering met hun CSA-principe: vitamine C, Sunscreen en vitamine A. Met het gebruik van vitamine C en zonnecrème overdag en vitamine A' s nachts hoef je volgens Elliot Isaacs niet te kiezen tussen resultaten en ervaring.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Medik8?
1. Bewezen resultaten d.m.v. wetenschappelijk onderzoek
2. Verbeterde stabiliteit en potentie van de producten
3. 100% parabenenvrije producten
4. Formulatie die overeenstemd met de huid
5. Professionele kracht
6. Kleine batchproducties

Zijn de producten van Medik8 op dieren getest?
Ethisch natuurlijk en volgens de strenge eisen van de Europese regelgeving, wordt er door Medik8 niet op dieren getest. Daarnaast worden ook andere bedrijven niet gevraagd om namens Medik8 te testen. Medik8 neemt het controleren van hun leveranciers zeer serieus als een integraal onderdeel van hun ontwikkelingsproces.

Wat zijn de bestsellers van Medik8?

- Sleep Glycolic™
Een nachtpeeling met AHA-zuren (alfahydroxyzuur) voor thuis, die de huid verbetert terwijl je slaapt, zonder ongemakken te geven aan de huid zoals roodheid en schilfering. Deze peeling tovert een doffe, niet-egale huid om naar een zichtbaar helderdere, gladdere en egale huid binnen 2-4 weken.

- Liquid Peptides
Een ultra-hydraterend, kristalhelder serum dat zichtbaar de huid verstevigt in elasticiteit, de huid strakker en egaler maakt en de mimiekspieren ontspant tegen rimpels en lijntjes.

- r-Retinoate® Day & Night™
Het Medik8 r-Retinoate® Day & Night™  is een huidverstevigend serum met retinyl-retinoaat, een baanbrekend derivaat van vitamine A. r-Retinoate Day & Night verhelderd overtollig pigment, verfrist en verfijnt de huid. Bij langdurig gebruik worden resultaten verbeterd en zie je de huid verjongen. Dankzij de combinatie met vitamine C wordt de huid zichtbaar verhelderd, jeugdiger en krijgt een zijdezachte textuur.

- Hydr8 B5™ Intense
Het Medik8 Hydr8 B5™ Intense serum is de intensieve variant van het geliefde Hydr8 B5™ serum. Dit serum hydrateert en houdt vocht vast in de huid. De werkstoffen hyaluronzuur en vitamine B5 (panthenol/ panthoteenzuur) werken samen om het vocht in de huid aan te trekken en vast te houden, wat resulteert in een soepele en ontspannen huid. 

Waar kan ik Medik8 kopen?
Medik8 kan je bij de huidspecialist kopen en online bestellen bij Huidstraling. Ben jij nog niet bekend met Medik8? Dan helpen wij jou graag met een persoonlijk huidadvies door een orthomoleculair huidspecialist. Neem contact met ons op via info@huidstraling.nl of bel/whatsapp naar telefoonnummer: 0651903873.

Zijn de producten van Medik8 geschikt voor de gevoelige huid?
Ook voor de gevoelige huid heeft Medik8 huidproducten. Laat je adviseren voor het beste resultaat door onze orthomoleculair huidspecialist door contact met ons op te nemen. >> Klik op deze link om alle Medik8 huidverzorging te bekijken voor de gevoelige huid (de producten vind je onderaan de pagina). <<

Heeft Medik8 producten om acne te verminderen?
Er zijn gespecialiseerde huidproducten voor het bestrijden van acne, puistjes, pukkels, ontstekingen en mee-eters (comedonen). >> Via deze link kan je alle producten voor de acnehuid bekijken. (de producten vind je onderaan de pagina) <<

 

bottom of page