top of page

Ruilen & retourneren


Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van jouw huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,90 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact op te nemen via info@huidstraling.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour worden terugstort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Verzend het product daarom goed beschermd retour aan onze webwinkel.

>> Download hier het herroepingsformulier <<

Product ruilen
Wil je een product ruilen? Dat is ook mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@huidstraling. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

bottom of page