top of page
THOCLOR-labs huidverbetering-huidstudio leek marisa dost huidproducten.png
THOCLOR-for SKIN-REJUVENATION-logo huids


Thoclor Labs - Dé thuisverzorging na intensieve behandelingen zoals laser, ipl, chemische peeling, plasma, microneedling en microdermabrasie

Nieuw bij Huidstraling.nl: Thoclor Labs GF-serie. Een thuisverzorging voor als je een intensieve behandeling hebt ondergaan zoals: Laser, ipl, plasma, microneedling en microdermabrasie. Deze huidproducten bevatten ons eigen immuunmolecul HOCL. Dit molecuul is bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling en draagt bij aan huidverjonging.

 

 

BIOTECHNOLOGIE

HOCL Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

 

HOCL

Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCL is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

 

 

GEPATENTEERDE METHODE

Thoclor Labs heeft de afgelopen 8 jaar de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCL buiten het menselijk lichaam te maken. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

 

De producten van Thoclor Labs

Resultaten Thoclor Labs

bottom of page