top of page
Lycogel breathable camouflage foundationhuidademende make-up huidstraling marisa dost huid
lycogel logo verkrijgbaar in 12 kleuren

Lycogel biedt hoogwaardige producten voor het camoufleren, verbeteren, beschermen en verzorgen van de huid. Deze producten vallen onder de medische camouflage en kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent en een huidprobleem/huidaandoening hebt. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding en vermeld bij jouw bestelling dat je graag een declaratiefactuur ontvangt.

 

Lycogel biedt verschillende type producten waaronder een Breathable Balm SPF15, Breathable tint SPF30 (BB cream), Breathable concealer en Breathable camouflage. De werkstoffen die de Lycogel producten bevatten werken aan de gezondheid, textuur en het herstel van de huid. De producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik direct na cosmetische behandelingen en voor het bedekken en behandelen van huidproblemen.
 
Bevordert het herstel van een beschadigde huid
Lycogel bevat het gepatenteerde Lycocomplex, deze combinatie van werkstoffen helpen jouw huid te repareren na een intensieve huidbehandeling of het verminderen van een huidprobleem. De producten zijn met zuurstof verrijkt en verbeteren de huidconditie waardoor het vernieuwingsproces van de huid bevorderd wordt. Het verbetert huidaandoeningen, minimaliseert de kans op littekenvorming, kalmeert de huid, vermindert zwelling, camoufleert roodheden en oneffenheden en geeft de huid een gezonde uitstraling.

Lycogel is veilig om direct te gebruiken na:
Fractionele laser, laser, I.P.L,
cosmetische/plastische chirurgie, cosmetische injecties, chemische-/fruitzuurpeelings, microdermabrasie en microneedling behandelingen.

Kalmeert huidproblemen
De Lycogel zuurstofdoorlatende foundation is uitermate geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals acne, rosacea, eczeem, psoriasis etc. of een gevoelige huid. Reguliere make-up maakt deze aandoeningen vaak alleen maar erger. Lycogel heeft een huidverbeterende werking en werkt niet verstoppend op de poriën van de huid.

Extra voordelen van de Lycogel producten
- Waterproof en geeft niet af op kleding
- Bevat een SPF (15/30)
- Beschikbaar in gezichtscrème, concealer, camouflage en BB-cream

- Beschikbaar in 12 verschillende tinten
- Zeer zacht voor de huid (hypoallergeen)
- Volledig irritatievrij, zelfs bij acne, rosacea, psoriasis of eczeem

De Lycogel producten


Veelgestelde vragen

Waar wordt Lycogel voor gebruikt?
De producten van Lycogel kunnen op veel manieren gebruikt worden, vooral na intensieve huidbehandelingen i
s het perfect om te gebruiken. Dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen in de producten helpen ze de huid optimaal te vernieuwen.

Na welke behandelingen mag Lycogel gebruikt worden?
De producten van Lycogel mogen gebruikt worden na alle typen huidbehandelingen zoals: fractionele laser, laser, I.P.L, cosmetische/plastische chirurgie, cosmetische injecties, chemische-/fruitzuurpeelings, microdermabrasie en microneedling behandelingen.

Wat maakt Lycogel zo bijzonder?

De producten van Lycogel zijn ontwikkeld met 12 actieve ingrediënten van het zogenaamde LYCO-Complex. Deze werkstoffenzorgen voor een optimaal herstel en een maximaal resultaat na huidverbeterende behandelingen. Daarnaast zijn de producten waterbestendig, waardoor de producten lang houdbaar zijn op de huid.

Welke producten heeft Lycogel in het assortiment?
- Breahtable Balm SPF15 - Dag- en nachtcrème met een zonnefactor 15
- Breathable Tint SPF30 - Getinte dagcrème (ook wel BB-cream/CC-cream genoemd) met een zonnefactor 30
- Breathable Camouflage SPF30 - Medische foundation met hoge dekkracht met zonnefactor 30
- Breathable concealer - Medische concealer met hoge dekkracht met zonnefactor 30

Zijn er ook Lycogel acties met korting?
Lycogel is een hoogwaardig merk en maakt geen concessies in de producten. Daarom hebben zij de prijs van de producten vastgezet, zodat je altijd een eerlijke prijs voor de producten betaald.

Kan ik de Lycogel producten ook eerst uitproberen voordat ik het aanschaf?
Je kan samples bestellen van de Lycogel producten die je graag wil uitproberen. We hebben een sampleservice, waarbij je tot 2 samples vergoed kan krijgen door middel van een kortingscode bij aanschaf van een Lycogel product. >> Klik hier om naar de sampleservice te gaan.


 

bottom of page