lycogel foundation verkrijgbaar in 12 kl
lycogel logo verkrijgbaar in 12 kleuren

Lycogel: Breathable Balm, BB cream, concealer en camouflage

Lycogel levert technisch geformuleerde, kwalitatief hoogwaardige producten voor ieder huidtype. De huidverzorgende make-up geeft je zelfvertrouwen een boost. De ingrediënten die Lycogel bevat werken aan de gezondheid, textuur en het uiterlijk van jouw huid. Lycogel is speciaal ontworpen voor de toepassing direct na cosmetische behandelingen en voor het bedekken en behandelen van huidproblemen.
 
Bevordert het herstel van een beschadigde huid
Lycogel bevat het herstelbevorderende gepatenteerde Lycocomplex. Deze ademende, met zuurstof verrijkte foundation verbetert de huidconditie waardoor de aanmaak van huidcellen bevordert wordt. Het zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, gaat het warmtegevoel tegen, reduceert zwelling, camoufleert roodheid camoufleren en laat de huid er gezond uitzien.

Veilig om direct te gebruiken na:
Fractionele laser, Laser, I.P.L, Cosmetische chirurgie, Cosmetische Injecties, Chemische Peelings, Microdermabrasie, Microneedling.

Kalmeert huidproblemen
De Lycogel zuurstofdoorlatende foundation is uitermate geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals acne, rosacea, psoriasis etc. of een gevoelige huid. Reguliere make-up maakt deze aandoeningen alleen maar erger. Lycogel heeft een huidverbeterende werking en werkt niet verstoppend op de poriën van de huid.

  Aanvullende voordelen van de Lycogel producten zijn:
- Waterproof en geeft niet af op kleding
- Bevat SPF 30
- Beschikbaar in concealer, camouflage en BB cream

- Beschikbaar in 12 verschillende tinten
- Hypoallergeen
- Volledig irritatievrij, zelfs bij acne, rosacea, psoriasis of eczeem

De Lycogel producten