top of page
Privatelabel Huidstraling
custom made skincare gezochtsverzorging op maat Huidstraling huidverbeterende producten pa


De nieuwe huidproducten van ons eigen merk Huidstraling zijn ontwikkeld voor het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces. 

De producten zijn van hoge kwaliteit en vallen in de allergenenklasse 0. Dit betekent dat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huiden zoals eczeem, psoriasis en rosacea. 

Onze collectie bevat een cleanser, serum
, dagcrème met SPF 30, dagcrème, nachtcrème, 24-uurs crème en een neurodermitis crème.

 

redhead Model


Protecting Anti-Aging serum

Het Protecting Anti-Aging serum is een serum en skin conditioner in één. het ondersteunt en herstelt de huidbarrière functie, verzacht en kalmeert de droge en gevoelige huid intensief en herstelt de vochtbalans. Dit innovatieve serum is geformuleerd naar de allerlaatste wetenschap en technologieën. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering, afbraak van collageen (door bijv. glycatie en voorkomt verslapping en rimpelvorming in de huid. Daarnaast pakt het serum hyperpigmentatie (bruine vlekken) en roodheid in de huid aan veroorzaakt door zonschade, met als secundair gevolg: een verzwakte huidbarrière.

Inhoud: 55 ml | Prijs op aanvraag

 


Crèmes/Moisturisers

De crèmes/moisturisers van Huidstraling zijn hoogwaardig van kwaliteit dankzij de pure ingrediënten die huidverbeterend werken. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen. De moisturisers zijn verkrijgbaar als dagcrème, nachtcrème en 24-uurs crème. Daarnaast kan je een gezichtscrème op maat laten maken bij Huidstudio Leek.  

Inhoud 55 ml
- Prijs op aanvraag  

 

Gezichtscrème aanbrengen
bottom of page