top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Stralend de feestdagen in

De feestdagen hebben iets magisch. We spenderen meer tijd met familie en vrienden, eten uitgebreider en maken elkaar graag blij met een persoonlijk cadeau. In deze periode wil iedereen er graag op zijn of haar best uitzien. In dit artikel delen we onze tips om stralend de feestdagen in te gaan!

Een mooie huid van binnenuit

Een gezonde huid begint met gezonde voeding. Je hoort vast wel eens: "Je bent wat je eet", dit betekent dat jouw lichaam letterlijk van alles wat je eet gemaakt wordt. Dus hoe beter de kwaliteit van jouw eten, hoe beter de kwaliteit van jouw lichaamscellen en dus ook van jouw huidcellen is. Ga niet (crash)diëten om er goed uit te zien, dit werkt alleen maar averechts waardoor je tijdens en na de feestdagen alleen maar extra aankomt en/of een onrustige huid krijgt. Voeg in deze periode extra groenten toe aan jouw maaltijden en drink zoveel mogelijk water en kruidenthee in plaats van andere dranken. Daarmee geef je jouw lichaam de boost die het nodig heeft!


Een verzorgde huid straalt het meest

Om jouw huid te laten stralen met de feestdagen kan je het beste dit stappenplan volgen:

- Reinig je huid 2x per dag met een milde cleanser.

- Boost jouw huid met een serum of ampullenkuur.

- Verzorg jouw huid met een dag- en/of nachtcrème, ook wel een moisturiser genoemd. - Gebruik 1x per week een peeling en masker om jouw huid extra te voeden.

Klik op onderstaande knop om onze huidproducten per huidtype te bekijken:
De perfecte make-up voor de feestdagen