top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Handige reisverpakkingen

Wanneer je op vakantie gaat moet je natuurlijk keuzes maken. Wat neem je wel of juist niet mee? En je huidproducten wil je natuurlijk graag meenemen. Daarom is het handig om te weten dat veel producten in reisverpakking verkrijgbaar zijn. Ideaal om je huid optimaal te blijven verzorgen op vakantie!

Is mijn product ook in miniatuur verkrijgbaar?

Veel producten van Babor, PCA Skin, Alpha-H, Medik8 en Synergie Skin zijn in miniatuur/reisverpakking verkrijgbaar. Staat jouw product er niet tussen? Dan kan je jouw favoriete product in miniatuur aanvragen, dan kijken wij of we een voor je kunnen maken!
Blijven alle producten goed op reis?

Veel producten van Babor, PCA Skin, Alpha-H, Medik8 en Synergie Skin kan je bewaren op kamertemperatuur. Maar voor de meeste producten is een koele omgeving het beste. Dat betekent niet dat je de producten niet mee kan nemen op reis, maar dat je ze het beste koel kan bewaren. Het is op (zon)vakantie heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Wanneer het warmer wordt dan twintig graden, is het beter om (on)geopende flacons zo koel mogelijk te bewaren. Een ideale plek hiervoor is de koelkast.


Waar kan ik mijn huid het beste mee verzorgen op vakantie?

Omdat elke huid anders is geldt voor iedereen een ander advies. Je kan een huidadvies op afstand aanvragen voor een passend advies. Een echte aanrader is om ampullen en/of een herstellend serum mee te nemen op vakantie. Deze repareren en herstellen direct de tekorten in jouw huid om (zon)schade te voorkomen.30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page