top of page

Huidadvies op afstand


Woon jij niet in de buurt en wil jij graag een huidadvies op maat ontvangen van Huidspecialist Marisa Dost? Dat kan vanaf nu met een huidadvies op afstand. Daarbij wordt er gevraagd om een aantal duidelijke foto's te maken van je huid en het bijgesloten intake formulier in te vullen. Na de aanvraag ontvang je een e-mail met de instructies voor de foto's en het intake formulier. Binnen 5 werkdagen na het toesturen van de gegevens ontvang je jouw huidadvies op maat.

Met het huidadvies op afstand ontvang je informatie over de volgende aspecten:

- Je huidconditie

- Je huidtype

- Informatie over de huidproblemen die jouw huid vertoont
- Voedingstips

- Product advies

- Behandel advies voor thuis

 

Wil jij graag een productadvies op afstand over de producten in onze webshop? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Wil jij een uitgebreid advies zodat je weet welk huidtype, huidconditie en huidprobleem jij hebt? Vraag dan een huidadvies op afstand aan.

Kosten Huidadvies op afstand

De prijs voor een advies op maat € 25,- euro. Mocht je het behandel- en/of productadvies voor thuis willen opvolgen en de producten in mijn webshop aanschaffen dan ontvang je het Huidadvies cadeau d.m.v een kortingscode bij een besteding vanaf € 50,- euro. Na betaling van het Huidadvies ontvang je per e-mail een factuur met de kortingscode voor het verrekenen van het bedrag van het Huidadvies.

 

Bestel via onderstaande knop jouw Huidadvies op afstand. Na jouw bestelling ontvang je binnen 24 uur een e-mail met het intakeformulier met informatie.

bottom of page