Huidadvies op Afstand


Woon jij niet in de buurt en wil jij graag een Huidadvies op maat ontvangen van Huidspecialist Marisa Dost? Dat kan vanaf nu met een Huidadvies op afstand. Daarbij wordt er gevraagd om een aantal duidelijke foto's te maken van je huid en het bijgesloten intake formulier in te vullen. Onderaan de pagina kan je dit aanvragen. Na de aanvraag ontvang je een e-mail met de instructies voor de foto's en het intake formulier. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw Huidadvies op maat.

Met het Huidadvies op afstand ontvang je de volgende informatie:

- Je huidconditie

- Je huidtype

- Informatie over de huidproblemen die jouw huid vertoont
- Voedingstips

- Product advies

- Behandel advies voor thuis

 

Voor een product advies op afstand over de producten in onze webshop? Dan worden geen kosten in rekening gebracht. Wil jij een uitgebreid advies zodat je weet welk huidtype, huidconditie en huidprobleem jij hebt? Vraag dan een huidadvies op afstand aan.

Kosten Huidadvies op afstand

De prijs voor een advies op maat € 25,- euro. Mocht je het behandel- en/of productadvies voor thuis willen opvolgen en de producten in mijn webshop aanschaffen dan ontvang je het Huidadvies cadeau bij een besteding vanaf € 50,- euro. Na betaling van het Huidadvies ontvang je per e-mail een factuur met de kortingscode voor het verrekenen van het bedrag van het Huidadvies.

 

Vraag hier jouw Huidadvies op afstand aan. Vermeld bij opmerkingen dat het om een Huidadvies op afstand gaat.

Bedankt! Bericht verzonden.