top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Geef je huid zelf een behandeling in Coronatijd

Nu de huidspecialisten de deuren weer moeten sluiten kan je niet voor jouw huidverbeterende behandeling langskomen. En nu? Met de tips in dit huidartikel leggen we je uit hoe je jouw huid thuis een huidverbeterende behandeling kan geven.

Huidbehandeling

Een behandeling zorgt ervoor dat jouw huid alle werkstoffen krijgt die ze nodig heeft. Speciaal met het merk wat jij gebruikt of het huidprobleem dat je hebt stellen we een behandeling samen die aansluit op de behoeften van jouw huid. De prijs voor de behandeling is € 35,- euro en kan je via deze knop bestellen:Geef je huid een stimulerende massage Met deze video leert Marisa je de huidverbeterende massage voor thuis. Deze kan je heel goed combineren met een van de huidbehandelingen voor thuis. Deze massage kan je in de huidbehandeling voor thuis vóór het masker aan uitvoeren. >> Bekijk de video via deze link en doe mee!


Drink voldoende mineraalwater om je huid te zuiveren en te hydrateren

Zorg ervoor dat je ongeveer 1,5 tot 2 liter mineraalwater drinkt per dag. Met onderstaand recept kan je zelf mineraalwater maken van je kraanwater. Gewoon kraanwater bevat geen mineralen, wanneer je dit drinkt gebruikt je lichaam dit om alles door te spoelen. Mineraalwater wordt door de celwand opgenomen en komt daardoor ook in de huid. Dit voorkomt uitdroging van de huid. Leuk weetje: Je kan aan je lippen zien of je een vochttekort hebt. Bij uitgedroogde lippen dien je meer te drinken. Zijn ze zacht zonder velletjes? Dan ben je goed gehydrateerd!


Mineraalwater recept

Meng 1/2 theelepel himalaya zeezout (roze kleur, te koop bij supermarkt) met 2 liter kraanwater. Indien je misselijk wordt dien je de dosering te verdubbelen naar 1 theelepel op 2 liter water. Drink op de nuchtere maag minimaal een half uur voor de maaltijd een 1/2 - 1 liter water om het lichaam en de huid te ontgiften.


Eet gevarieerd en zo plantaardig mogelijk

Vooral dierlijke producten zorgen voor onrust in de huid. Eet zoveel mogelijk plantaardig en laat koek, snoep en chips zoveel mogelijk staan. Voor suiker en zuivel zijn grote triggers bij huidproblemen. >> Klik hier om meer over voeding voor een mooie huid te lezen


Zorg voor voldoende rust

In deze bijzondere tijd voelt iedereen zich anders. Zorg ervoor dat je voldoende tot rust komt en regelmaat krijgt in je nachtrust. 'S nachts herstelt je lichaam en worden alle processen opgestart voor het repareren en vernieuwen van beschadigde cellen. >> Klik hier om meer te lezen over wat een goede nachtrust voor je huid doetVind jij onze huidartikelen waardevol? Dan zouden we het superleuk vinden als je deze deelt met je familie en vrienden! Via onderstaande knoppen kan je dit artikel delen:

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page