top of page
  • Foto van schrijverMarisa

De beste producten voor de huid in de herfst

Elke seizoensverandering heeft invloed op de huid. Het klimaat verandert en de huid past zich hierop aan. De temperatuur wordt lager en de luchtvochtigheid stijgt. Het aanpassen van de huid op het veranderde klimaat kost de huid veel energie. Daarbij verlies de huid veel vocht. In dit artikel lees je meer over de huid in dit seizoen en welke producten de huid het beste ondersteunen en verzorgen.

Huidconditie

Naast het huidtype (droog/normaal/vet) spreken we ook van een conditie van de huid. Dit is hetgeen waar we invloed op hebben in het verzorgen en verbeteren van de huid. In de huidconditie kijken we naar de volgende aspecten:

- Vochtgehalte

- Elasticiteit

- Afschilfering

- Pigment


Voor een optimaal advies kan je het beste een huidadvies op afstand aanvragen. De huidspecialist beoordeelt jouw huid nauwkeurig d.m.v. de aangeleverde foto's en informatie. Je ontvangt een persoonlijk product- en behandeladvies.


Welke producten kan ik het beste in de herfst gebruiken?

Onze favoriete producten hebben wij voor jou op een rij gezet. Deze producten ondersteunen de weerstand van de huid. Dit voorkomt onder andere vochtverlies en uitdroging van de huid.


Reiniging

In elke verzorgingsroutine is een reiniging onmisbaar. Kies voor een vol product die de huideigen beschermingslaag niet aantast. >> Deze reinigingsproducten zijn zeer geschikt voor in de herfst


Peeling