top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Beauty tips voor de feestdagen

Voor de feestdagen wil iedereen er op zijn/haar mooist uitzien. Met deze Beauty tips laat je jezelf van je mooiste kant zien en steel je de show!

1. Drink extra water

Uit een onderzoek is gebleken dat een waterkuur van 3 liter per dag voor 4 weken lang een wonder kan doen voor je lichaam. Je krijgt meer energie, ontgift je hele lichaam (dus ook de huid) en krijgt minder zin om te snoepen. Marisa heeft deze kuur uitgeprobeerd en is enthousiast: ' Ik drink altijd te weinig. Tijdens de eerste paar dagen moest ik ontzettend vaak naar het toilet, bijna elk half uur! Maar na die paar dagen went je lichaam eraan. Ik dronk de hele dag door en kwam altijd precies op 3 liter water uit per dag. Mijn huid zag er meteen na een week gezonder uit en ik snoepte niet, omdat je geen hongergevoel hebt. Je maag is constant gevuld. Na die 4 weken ben je gewend om meer te drinken en krijg je sneller dorst. En dat is goed, dan ga je ook meer drinken! Ook kreeg ik veel meer energie, vooral in deze tijd is dat erg fijn. Niet denken maar doen dus!'


2. Reinig je je huid 2x per dag

Een schone huid ziet er gezonder uit. Je ontdoet de huid van vuil en voorkomt dat de poriën verstopt raken.


3. Gebruik een peeling

Een peeling maakt de huid grondig schoon en glad en soepel. Alles wat je wil voor jou je favoriete make-up aanbrengt!


4. Gebruik een hydraterende crème

De huid kan extra vocht goed gebruiken. Vocht zorgt als een transport middel voor de aan- en afvoer van stoffen in je lichaam. Hoe meer vocht hoe meer voedingsstoffen er in de huid komen en afvalstoffen afgevoerd worden.


5. Kies een foundation die je huid ook meteen verzorgd

Veel foundations sluiten de huid af en verstoppen de poriën. Zorg ervoor dat je een foundation aanschaft die de huid verzorgd en niet in de poriën gaat zitten. Let er op dat er geen minerale oliën in zitten. Deze sluiten de huid af en veroorzaken mee-eters. Bovendien geeft een verzorgende foundation meteen die mooie gezonde glans aan de huid.