top of page
Individueel Huidconcept


Als eerste bedrijf in het noorden zijn wij gestart met een nieuw en uniek individueel huidconcept. Met dit nieuwe concept bieden wij huidverzorging op maat voor onze klanten. Al jouw wensen worden besproken en daarna worden er verschillende huidmetingen gedaan. Na de huidmetingen krijg je een compleet huidadvies, worden jouw huidproducten op maat bereid, waarna je ze direct mee kan nemen.

Wat houdt het Individueel Huidconcept in?

Huidmeting
- Door middel van een computergestuurde huidanalyse, van 's werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, wordt jouw huidige huidconditie met behulp van diverse sondes en een huidcamera met hoge resolutie gemeten en gedocumenteerd. Na het resultaat komen er één of meerdere recepten tevoorschijn die jouw huid precies voorzien van essentiële werkstoffen voor een optimale huidconditie.

Bereiding van huidproducten op maat - Op basis van de gemeten resultaten tijdens de huidanalyse komen er afhankelijk van de huidconditie één of meerdere recepten uit als advies en worden de huidproducten op maat voor jou klaargemaakt.

De huidproducten - Bevatten géén conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen.

De producten worden afgevuld in een hygiënische airless dispenser en voorzien van jouw naam en de toegevoegde ingrediënten naast de standaard INCI-lijst op het etiket.

Resultaten
De meetresultaten van de huidanalyse kunnen op elk moment worden gebruikt om de resultaten met elkaar te vergelijken. Zo kan elke verandering van de huid vanaf het begin van het gebruik van de huidproducten vastgelegd worden en kan je de geboekte resultaten bekijken.

Heb jij interesse in het Individueel Huidconcept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak online een afspraak bij Huidstudio Leek (Provincie Groningen).

 


Veelgestelde vragen

Waarom het Individual Skincare concept?
Individuele huidverzorging is in staat om jouw huid precies te geven wat ze nodig heeft. Na een uitgebreid intakegesprek, huidanalyse en metingen, wordt er een recept op maat gemaakt dat precies bij jouw huidconditie past.

Wat is de filosofie van Huidstraling?
Wij vinden het belangrijk dat een huid gezond is. Dit betekent dat de conditie optimaal is en er zo min mogelijk irriterende stoffen in de producten zitten. Daarom zijn onze huidproducten op maat verpakt in een luchtvrije flacon met pomp en vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de huidproducten van Huidstraling?
- Dierproefvrij
- Hygiënisch verpakt in een airless pomp
- Pure ingrediënten
- Allergeenklasse 0, dit betekent dat de huidproducten zelfs op de meest gevoelige huiden gebruikt kan worden.
- Vegan
- Parfumvrij
- Vrij van kleurstoffen
- Vrij van conserveringsmiddelen
- Vrij van parabenen
- Vrij van conventionele emulgatoren
- Vrij van minerale olieproducten
- Vrij van microplastics

Worden de producten van Huidstraling op dieren getest?
Nee, alle producten van Huidstraling zijn dierproefvrij.

Zijn alle Huidstraling producten vegan?
Ja, alle huidproducten van Huidstraling zijn vegan.

Waar kan ik de producten van Huidstraling kopen?
Onze producten kan je bij Huidstudio Leek kopen en bestellen bij Huidstraling. Ben jij nog niet bekend met onze producten? Dan helpen wij jou graag met een persoonlijk huidadvies door een orthomoleculair huidspecialist. Neem contact met ons op via info@huidstraling.nl of bel/whatsapp met ons op telefoonnummer: 0651903873

Zijn de producten van Huidstraling geschikt voor de gevoelige huid?
Omdat onze huidproducten in de allergeenklasse 0 vallen, zijn ze zeer geschikt voor de gevoelige huid. Laat je adviseren voor het beste resultaat door onze orthomoleculair huidspecialist door contact met ons op te nemen.

Heeft Huidstraling producten om acne te verminderen?
Er zijn speciale acné crèmes verkrijgbaar om acne te verminderen en er kunnen producten op maat gemaakt worden om jouw huid precies in de specifieke huidbehoeften te voorzien.

Heeft Huidstraling producten om rimpels te verminderen?
Er zijn speciale recepten om de huidconditie te verbeteren, het huidverouderingsproces te vertragen en rimpels en lijntjes te verzachten. Een product op maat geeft het beste resultaat, omdat deze precies in alle behoeften van jouw huid kan voorzien.

 

bottom of page