top of page
Privatelabel Huidstraling
custom made skincare gezochtsverzorging op maat Huidstraling huidverbeterende producten pa


De nieuwe huidproducten van ons eigen merk Huidstraling zijn ontwikkelt voor het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces. 

De producten zijn van hoge kwaliteit en vallen in de allergenenklasse 0. Dit betekent dat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huiden zoals eczeem, psoriasis en rosacea. 

Onze collectie bevat een cleanser, huidconditioner, zonnecrème met SPF, dagcrème, nachtcrème, 24-uurs crème en neurodermitiscrème.

 


3-in-1 Total Care Cleanser

De reiniging van Huidstraling is zacht en mild voor de huid en verzorgt de huid tijdens het reinigen. Het verwijdert vuil en overtollig talg zonder de huidbarrière uit balans te brengen. Het werkt verzachtend en voedend dankzij de mix van vetzuren, gemaakt van kokosolie en plantaardige glycerine. Resultaat: Een zijdezachte huid zonder trekkerig gevoel en roodheden.

Inhoud: 200 ml | Prijs op aanvraag

 

Gezichtscrème
redhead Model


All Day Protection Booster

De All Day Protection booster is een serum en conditioner in één. het ondersteunt en herstelt de huidbarrière functie, verzacht en kalmeert de droge en gevoelige huid intensief en herstelt de vochtbalans. Dit innovatieve serum is geformuleerd naar de allerlaatste wetenschap en technologieën. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering, afbraak van collageen (door bijv. glycatie en voorkomt verslapping en rimpelvorming in de huid. Daarnaast pakt het serum hyperpigmentatie (bruine vlekken) en roodheid in de huid aan veroorzaakt door zonschade, met als secundair gevolg: een verzwakte huidbarrière.

Inhoud: 50 ml | Prijs op aanvraag

 


Crèmes/Moisturisers

De crèmes/moisturisers van Huidstraling zijn hoogwaardig van kwaliteit dankzij de pure ingrediënten die huidverbeterend werken. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen. De moisturisers zijn verkrijgbaar als dagcrème, nachtcrème en 24-uurs crème. Daarnaast kan je een gezichtscrème op maat laten maken bij Huidstudio Leek.  

Inhoud 55 ml
- Prijs op aanvraag  

 

Gezichtscrème aanbrengen
Zonnen


Anti-Aging Sun Protection cream SPF30

De Anti-Aging Sun Protection cream SPF30 van Huidstraling is een dagcrème met zonnefactor 30 voor het verzorgen en beschermen van de huid tegen verbranding, zonschade en vroegtijdige huidveroudering. Deze anti zonnebrandcrème plakt niet en is vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen.

Inhoud 55 ml - Prijs op aanvraag

 

bottom of page