top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Babor Hy-öl & phytoactive

De 2-fasen gezichtsreiniging met dieptewerking was het startschot voor de regelrechte succesgeschiedenis van het merk Babor. Deze olie is tot op de dag van vandaag dé highlight van het Babor assortiment. Alleen op een perfect gereinigde huid kunnen verzorgingsproducten hun werking volledig ontvouwen, om jouw huid er jeugdiger en frisser uit te laten zien.

Hoe werkte de 2 fasen reiniging:

Hy-öl is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam, aardnoot en het quillajaextract dat de reinigingswerking ondersteunt. Deze olie verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging Phytoactive. Verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn worden verwijderd, zonder een trekkerig gevoel op de huid achter te laten. De huid ademt weer en de teint ziet er rozig fris uit. Vrij van conserveringsmiddelen.


- Pak 4 pompjes van de HY-OL® en breng dit aan op het gezicht, hals en decolleté.

Masseer de HY-OL® ongeveer een minuut in en laat de HY-OL® op de huid zitten

- Pak 2 pompjes van de PHYTOACTIVE en breng dit over de HY-OL® aan

- Maak de handen nat met koud/lauw water. Vermeng de natte handen met de HY-OL® en PHYTOACTIVE die op de huid zitten (dit zorgt ervoor dat er geen laagje olie achter blijft op de huid)

- Spoel de HY-OL® en PHYTOACTIVE met veel water van het gezicht

- Breng daarna jouw favoriete lotion, oogcrème, serum en een verzorgende crème aan op de droog gedepte huid.


Reinig je huid aan het begin en aan het einde van de dag en vergeet het decolleté en hals gedeelte niet mee te nemen. Ook deze hebben verzorging nodig!


Is jou iets nog niet helemaal duidelijk? Stel ons jouw vraag hieronder bij commentaren!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page