Babor Make-up Trend Kleuren Voorjaar 2021

Babor Age ID trendcolours trendkleuren t

Shiny Moments

Met de Babor Spring/Summer Make-up Collection 2021 laat je jouw huid stralen deze lente. Zachte rosé-tonen en glinsterende metallic-nuances zoals goud en brons zijn de kleuren van het voorjaarsseizoen 2021 en maken van elke look een absolute blikvanger! Daar krijg je gegarandeerd lentekriebels van.

Zoals ieder is er voor elk wat wils! Bekijk hier de nieuwe voorjaarsmake-up!

Blush Stick - Allround Talent
 

Dankzij de zachte, crème-achtige textuur – met verzorgende avocado-olie – is onze nieuwe Blush Stick optimaal op wangen of oogleden te verdelen. In lichte perzikkleur in combinatie met gouden fonkelende details zorgt de Blush Stick voor een rozige, zachte gloed.

 

Inhoud: 6gr | 25,50 €

babor Blush Stick 03 golden peach face b
babor Sun Bronzer face powder highlights

Shine bright like the sun

 

Een prachtig stralende teint, als door de zon gekust? Werkt perfect met onze Sun Bronzer. De combinatie van vier kleurnuances verleent de huid in een handomdraai een mooie zomerse gloed.

 

Inhoud: 9g | 31,50 €

It’s time to shine!
 

In onze zomerse beautybag mag een glinsterende lipgloss natuurlijk niet ontbreken. Daarom is onze nieuwe Rosé Lip Stick jouw favoriete maatje voor het aankomende seizoen. Waarom? De textuur kleeft niet en bevat gouden glitters die jouw lippen laten stralen.

 

Inhoud: 4ml | 17,50€

Babor Lip Gloss 07 golden rose lipstick

De nieuwe AGE ID collectie Voorjaar 2021