Babor Make-up Trend Kleuren Herfst/Winter 2020

 Blush Crush
 

De crèmeachtige Face Blush Fluid heeft een zachte textuur en ligt ragfijn en ultralicht op de huid zonder zwaar aan te voelen.

De clou: Met de handige applicator kan je de blush op de wangen, oogleden of lippen aanbrengen en met de sponsapplicator of met een grote kwast vervagen.

Inhoud: 6ml | 29,00 €
 

​BABOR AGE ID Trend Colours


Ze zijn er! De nieuwe make-up Herfst/Winter 2020 trendkleuren

Laat je meevoeren in de prachtige kleurenwereld van de nieuwe Babor Age-ID Trendcolours!

Volle (kleur)kracht vooruit, de herfst tegemoet! Met de nieuwe AGE ID Herfst/Winter 2020 collectie straal jij als nooit te voren!

Er is een 10-delige make-upcollectie waarmee je de perfecte, najaars beauty look kunt creëren: een symbiose van glow & glans voor de teint en een extra portie kleur voor lippen & nagels.

trend make-up babor Baked Face Quattro h

Behoudt de zon op je huid!

Een stralend mooie teint na de vakantie? Behoudt deze prachtige teint met de Baked Face Quattro! Hij gaat, dankzij zijn super zijdeachtige textuur als puur zonlicht op de huid liggen en zorgt voor fantastische glanseffecten – zowel voor het gezicht als voor het lichaam.

Onze tip van de experts: accentueer met de Baked Face Quattro afzonderlijke delen of laat de gehele teint warm en licht gebruind „glowen“.

Inhoud: 11g | 43,50 €

It’s time to shine!

De nieuwe oogschaduwpotloden komen eraan in twee kleurnuances met parelmoer accenten. Deze herfst klinkt het motto: All shine everything! Opgemaakt als accent of als een totale extraverte look – de aanwezige glansdeeltjes zorgen voor shiny ogenblikken!

We houden van de ragfijne, zijde- en crèmeachtige oogschaduwtextuur die zich fantastisch laat vervagen en zorgt voor een dekkende, prachtige finish.

Inhoud: 2gr. | 18,50€

De nieuwe AGE ID collectie Najaar 2020

COPYRIGHT © 2020 BY HUIDSTRALING.NL

ONDERDEEL VAN HUIDSTUDIOLEEK.NL