Babor Face Spray

de Face Sprays zijn er weer!


De verandering van het seizoen vraagt om een speciale gezichtsverzorging. De nieuwste op de beautymarkt heeft BABOR voor jou gelanceerd: Face Sprays – ook wel Face Mist genoemd. Ze hydrateren, verfrissen, geven een prachtige glow, fixeren make-up en verbeteren jouw huidconditie.

Get your perfect glow

Wil jij meer uitstraling? Dan voldoet deze spray perfect aan jouw wensen! Dihydroxyaceton – een speciaal koolhydraat – zorgt met zijn bruinende werking voor een teint alsof je door de zon bentgekust. Het bruidssluier-extract tovert bovendien de perfecte glow te voorschijn en zorgt voor de verstrakkende werking van deze favoriete spray.

Effect: een jeugdige, zomerse glow!

Inhoud: 50ml| € 19,90

Feel Refreshed and Relaxed

Verrijkt met probiotica, dient deze spray in eerste instantie voor de kalmering en regeneratie van de huid. Plantaardige taurine uit roodwier en aloë vera dragen bij aan de verbetering van de huidbarrière.

Effect: een frisse en meer herstelde teint!

Inhoud: 50ml| € 19,90

Get Vitalized

Antipollutie luidt het toverwoord! Bescherming voor de huid? Dan alsjeblieft op de juiste manier: het CityProtect complex in deze spray werd speciaal ontwikkeld om een vermoeide en vale huid te vitaliseren.

Effect: een ontspannen en fris huidbeeld!

Inhoud: 50ml| € 19,90

COPYRIGHT © 2021 BY HUIDSTRALING.NL

ONDERDEEL VAN HUIDSTUDIOLEEK.NL