Babor product abonnementen

Ga jij voor de beste huidverzorgingsroutine? Dan bieden wij jouw producten aan in abonnementsvorm. Zo geniet jij het hele jaar van extra voordeel zonder telkens op de acties te hoeven letten.

 

Hoe werkt het?
Jouw abonnement sluit je af in de webshop als een betaling. Het abonnement bestaat uit 4 pakketten. Het eerste pakket reken je af. Voor de overige 3 pakketten ontvang je van ons een factuur met een betaalverzoek. Deze dien je binnen een week te betalen en daarna ontvang je jouw productpakket.

Hoe kan ik het opzeggen?

Na een jaar kan je jouw pakket schriftelijk per e-mail opzeggen. Wil jij gewoon doorgaan met jouw abonnement? Dan hoef je niks te doen.

Hoe weet ik welk pakket ik moet nemen?
Als je twijfelt over welk pakket je dient te nemen kan je contact met ons opnemen. Dan nemen we een uitgebreid intake formulier door met jouw wensen. Daarnaast vragen we jou om een aantal duidelijke foto's te e-mailen. Daarmee beoordelen we jouw huidtype en wensen.

Hoe kan ik het abonnement afsluiten?

Je sluit het abonnement af door het eerste pakket bedrag af te rekenen in de webshop. Daarna ontvang je van ons een formulier om te ondertekenen. Dit formulier kan je per post of per e-mail aan ons retourneren.

Heb jij vragen over onze abonnementen? Neem dan contact met ons op!

babor essential care huidstudio leek mar
babor skinovage huidstudio leek marisa d
babor hsr lifting huidstudio leek marisa